Pokukajte v noro luksuzno stanovanje J.Lo na Manhattanu

Jennifer Lopez in Alex Rodriguez prodajata stanovanje za 17,5 milijona dolarjev.

Luksuzno stanovanje v središču Manhattana, se s 375 m2 nahaja v 36. nadstropju in nudi čudoviti razgled. Kupila sta ga lani in ugotovila, da ni dovolj veliko za njuno združeno šest člansko družino. Malce jima je hudo, saj stanovanje naravnost obožujeta.

Do stanovanja vodi zasebno dvigalo z dramatičnimi črno lakiranimi stenami. Vstopi se direktno v dolgo galerijo in naprej v dnevne prostore ter jedilnico. Fotografije stanovanja preprosto jemljejo dih.

Dnevna soba

Kuhinja

Ena od kopalnic

Hišni kino

Sejna soba in soba za biljard

Fitnes in spa

Bazen

Stanovanje ni edina njuna rezidenca. Nekdanji profesionalni igralec baseballa, Alex Rodriguez ima v lasti noro drago moderno posest na Floridi in hišo v Los Angelesu, ki jo je pred štirimi leti za 4,8 milijonov dolarjev kupil od Meryl Streep in jo trenutno prodaja za 6,5 milijonov dolarjev. Jennifer ima na Bel Airu v lasti celo palačo, ki jo je kupila maja 2016 za neverjetnih 28 milijonov dolarjev. Ima tudi ”vikend” v Hamptonu. Ta je vreden 10 milijonov dolarjev. Poleg tega je za 27 milijonov dolarjev kupila penthouse na Manhattanu. Ni kaj, kaže da imajo kar nekaj izbire, kje živeti…

Foto: Profimedia, Pinterest