Pletenine po izboru Claudie Schiffer

Kultna manekenka, Claudia Schiffer, lansirala svojo prvo kolekcijo pletenin.

Pisali smo že o prihajajoči romantični kolekciji Olivie Palermo, svoje mesto pa je dobila še ena modna diva. Claudia Schiffer je lansirala svojo lastno kolekcijo, ki je že na voljo na spletni strani Stylebop.com.

Kot veliko prednost njene jesenske kolekcije lahko izpostavimo dejstvo, da bodo oblačila dosegla pričakovanja žensk z minimalističnim stilom kot tudi tiste, ki se navdušujejo nad avantgardo. V omari vsake se namreč najdejo tako jeans hlače kot tudi pulover. Temelj predstavljene kolekcije predstavljajo puloverji iz kašmirja in udobne pletene obleke, ki kljub izbiri materiala še vedno poudarijo žensko figuro. Barve na katere prisega znana manekenka so kraljevsko modra, klasična in bordo rdeča, bež ter goreče oranžna, ki v skupni kombinaciji ustvarijo ležeren, a eleganten videz. Kolekcijo sestavljajo tudi pončo, jopiči in puloverji z visokim ovratnikom, ki so po besedah Claudie Schiffer, eni izmed ”it” kosov njene garderobe.

Cene volnenih izdelkov se gibljejo od 279 EUR do 589 EUR. Najmanj boste odšteli za pulover z dolgimi rokavi z V ovratnikom, najvišjo ceno pa dosega dolg jopič za zavezat, v modri barvi z vzorci.

foto: vogue.com