Odkrili smo najlepšo napihljivo blazino za poletje 2018

Elegantni metulji.

Napihljive blazine so postale nepogrešljiv poletni modni dodatek in letos je svoji različici za na morje ali v bazen predstavil tudi Missoni.

Vsako poletno sezono so naše oči uprte v najbolj šik napihljive blazine, ki so idealna rešitev za sončenje, počitek ali uživanje na morskih valovih ali bazenu. Letos smo naleteli na enega najelegantnejših in najbolj modnih primerkov tega poletnega dodatka, ki je izmed vseh do sedaj preprosto najlepši.

Luksuzna kampanja igrač za v vodo, Funboy, se je domislila genijalnega modnega sodelovanja in v svoje vrste povabila znano italijansko modno hišo Missoni, ki so za dotično podjetje oblikovali ogromno napihljivo blazino v obliki metulja z razprtimi krili. Ni treba posebej poudarjati, da so ob predstavitvi tega poletnega dodatka za v vodo v trenutku navdušili vse strastne modne navdušenke, ki prav v tem trenutku že lebdijo na Missonijevih krilih blizu rajskih plaž…

Napihljivi metulji so na voljo v dveh šik različicah, ki ju krasijo značilni Missoni potiski v živih barvnih odtenkih. Prestižni metulji pa imajo zaradi podpisa cenjene modne znamke tudi svojo (visoko) ceno… za Missoni x Funboy napihljivo blazino boste odšteli kar 148 dolarjev.