Nova modna sezona, nova blagovna znamka

Navdihuje s čudovitimi kroji, ki so ravno prav modni in klasični ter barvno paleto, ki te bo zagotovo navdušila...

Modna, samozavestna ženska, ki se ne boji pokazati svojega stila, je zvesta modni znamki LUISA CERANO! Najdete jo v blagovnici Maxi v Ljubljani. Njeno bistvo je nedvomno ženskost z ‘casual’ pridihom. Edinstvena je v tem, da v vsaki novi kolekciji reinterpretira zgodovino lastne blagovne znamko na nov in svež način. LUISA CERANO si je postavila zelo visoka merila kar zadeva kvaliteto, dizajn in vrednost. To ji daje izjemno pomembno vlogo v svetu vrhunske mode!

HAUBER Group, družinska zgodba

Uspeh LUISE CERANO je močno povezan z zgodovino njene matične družbe Hauber Group. Družinsko tekstilno podjetje se nahaja v južni Nemčiji, kjer so se pojavili prvi modni začetki v tej državi. Bogato strokovno znanje osebja Hauber Group izhaja iz stoletja dolge dediščine. Podjetje je leta 1840 ustanovil Ferdinand Hauber. Trenutno je v lasti četrte generacije potomcev. Na čelu podjetja je Walter Leuthe, pravnuk ustanovitelja. G. Leuthe je leta 1998 ustanovil LUISO CERANO.

Sproščen ‘luksuz’ in očarljiv glamur – rezultat: prodoren, moderen slog oblačenja. Blazerji različnih velikosti, krila v novih dolžinah ter dosleden poudarek na pasu, prihajajo v ospredje pri tej modni kolekciji. Nove barve se predstavljajo na osnovi črne barve in barve mandlja, zelene barve maha ter nove vijolične, ki tako nevtralizirajo in osvežijo belo in umazano belo barvo!

Bodite drzni in pokažite nove barve! Sveže in edinstvene kombinacije nas vodijo v svet intenzivnih barv: črna barva in barva mandlja oblikujeta osnovo za zeleno barvo maha, živo rdečo barvo in barvo maline, bela pa za videz svetlosti! ‘Casualised luxury’ v kombinaciji s stili, ki nas presenetijo, materiali in vzorci z nežnimi dekoracijami na športnih kosih!

Moto je ‘Stripe Hype’! Horizontalne in vertikalne črte ostajajo mega trend! Osnova so temno modra in rjava, ki ji prikladno kontrirajo svetlo modra, bela in umazano bela!