Nova kolekcija majic s podpisi domačih umetnikov

Najbolj kreativna kolekcija majic je že na voljo...

Uspešna slovenska blagovna znamka Lili in Roza Tees je tudi za jesen pripravila veliko novosti in razširila nabor ustvarjalcev, ki se podpisujejo pod tokratno kolekcijo. Jesen je čas novih začetkov, kar pomeni tudi čas za novo garderobo. Znamka Lili & Roza Tees je to jesen ponudbo popestrila z grafičnimi potiski prepoznavnih imen iz slovenskega oblikovalskega sveta. Pod dizajne in potiske majic so se tokrat podpisala uveljavljena imena slovenskega oblikovalskega sveta. Pa poglejmo kaj so ustvarili

Meta Wraber je za umazano bel pulover iz organskega bombaža pripravila ilustracijo blondinke Fride, katero je opisala kot super punco, ki se v prostem času ukvarja z manekenstvom, je precej romantična, a še vedno čisto majčkeno hipsterka, saj se po Ljubljani sprehaja v plašču od tete iz Pariza.

Špela Jambrek je siv pulover zapečatila z ljubeznijo. Beseda love, natisnjena na pulover, piše zgodbo o ljubezni, s katero je ilustratorka želela izpostaviti vrednote, ki jih v svetu mode primanjkuje. Modni svet je resda zelo zabaven, vendar pa ima nekaj problemov in težav, ki jih ne smemo spregledati in jih je potrebno obravnavati in reševati z bolj zdravimi pristopi, katerih prednosti so skrb za okolje in sočloveka.

Wedesignstuff, mladi kreativni punci; Nika in Karmen sta v slogu svojega minimalističnega pristopa in preprostega pogleda na svet majico podpisali z besedo Balance. Združili sta filozofijo pomenov besede z dizajnom, z zamikom L-ja sta želeli poudariti iskanje balansa, za katerega tudi menita, da je zelo pomemeben tako v oblikovanju, kot v vsakdanjem žvljenju.

Dvojec Zulu Zion, Dijana in Miha Rolc, ki stoji za znamko pisanih nogavic, ki so ustvarjene za popestritev vsakdanjega življenja, je za Lili & Roza Tees pripravil majčko, ki se poda k njunim nogavicam. Grafika je brvna, živahna in pozitivna ter bo poskrbela za pisan vsakdan.

Znamka Lili & Roza Tess je to jesen svojo ponudbo obogatila še z novo otroško linijo, pri kateri so prav tako k sodelovanju povabili kreativne mlade punce, ki so s svojimi ilustracijami pričarale pravo otroško pravljico.

Ilustratorka Nina Štajner je otroški pulover naredila igriv z ilustracijo leteče pande. Hana Karim, oblikovalka nakita in keramike ter arhitektka Tea Goljevšček pa sta na bela otroška T-shirta narisali lisičko in šopek rož.

Ideja znamke Lili & Roza Tees je prijazen pristop do okolja in ljudi, zato so vsa oblačila izdelana iz organskega bombaža in potiskana z okolju prijaznimi barvili. Majice nosijo tudi oznako Fair Wear, s čimer se podjetje zavzema za skrb in ljubezen do sočloveka.