Nova kolekcija, ki slavi unikatno lepoto brez filtra!

Jesenska kolekcija blagovne znamke Marx...

Marxova kolekcija #nofilter bo zasvojila tiste, ki so drzni, samozavestni in igrivi. Nagovarja vse, ki ne želijo slediti kliše modnim smernicam in si drznejo biti to, kar so.

Izstopite iz množice, zaplešite ob črno-beli klasiki v renesanso in se predstavite s svojo edinstvenostjo. Zaljubite se v romantične čipke ali drzne boho vzorce. Izrazite svojo otroško živahnost, zabavajte se v fantaziji barv, pop arta in cvetlic. Vstopite v pravljico, ki jo narekuje praznično vzdušje. Sprostite se v lahkotnosti in mehkobi krojev. Prepustite se novi kolekciji Marxove kampanje jesen-zima 16/17.

Ženska kolekcija Marx za jesen-zimo se predstavlja v štirih glavnih temah kolekcije: Marx Act kot del športne urbanosti kolekcije v botaničnih potiskih renesančnih barv. Playground doda klasični retro-pop art v kolekciji geometrijskih oblik. Značilnost so oprijeti puliji, krilo z velikim karo vzorcem in klasičen plašček v novih materialih, ki spominjajo na neopren. Bohemian – vintage boho temo predstavlja kolekcija s tradicionalnimi etno potiski in vtisi tradicionalnih tekstur: prevladujejo jesenske barve, plastenje oblačil in večji volumen kril ter obrobe iz krzna. Zlati in vintage detajli ustvarijo dodelan videz. Winter Tale predstavlja del udobja in minimalizma v kolekciji iz mehke volne, potiskov zimskega cvetja in srebrnih kristalov: prevladujejo ledeno zelena, lila, snežno bela in srebrno siva barva. Značilne so obrobe iz prosojnih tkanin, mehka volnena čipka, visoki puli ovratniki in kapuce s krznom.

Moška kolekcija Marx za jesen-zimo se predstavlja v temi Cozy Winter Days, Natural Vibrance in Cold Sensuality pa v nerazdružljivem udobju športa in mode. V prvi temi kolekcije se zimski hlad sreča s toploto kamina, prevladujejo športno udobje in črtasti vzorci v rdečih, sivih, mornarsko modrih odtenkih in barvi petroleja. Natural Vibrance je na ulice prinesel divjo naravo. To topografijo je združil v lahkih puloverjih, športnih hlačah in toplih parkah v temnih barvah narave. V zadnji temi prevladujejo opečnato rdeča, mornarsko modra, siva in snežno bela. Mrzla zime prinese dotik nove klasične elegance. Značilne so jopice z debelimi ovratniki, kolekcijo pa zaokrožijo šali in kape v temnih barvah.

Novo kolekcijo jesen-zima 2016 najdete v trgovinah Marx ter poslovalnicah Sportine po Sloveniji.