Nov modni trend 2018 med supergami

Z njim smo se srečali v 90-ih, sedja se vrača v prenovljeni podobi...

Legedarni copati EQT, ki bodo prevzeli novo generacijo najbolj drznih ljubiteljev sloga s športnim pridihom, se vračajo na ulice. Nov dizajn modela EQT BASK ADV vsebuje nostalgično aspiracijo copat EQT iz 90-ih, a hkrati postavljen v košarkarski kontekst odseva edinstven in drugačen izgled, s katerim boste pustili svoj pečat na ulici.

Na presečišču ustvarjalnosti in osredotočenosti na kakovost adidas letos predstavlja udarno novost kultne linije EQT. S copati EQT BASK ADV podobo ikoničnega dizajna iz 90-ih let nadgrajuje s košarkarskim pridihom, pri čemer črpa iz dizajna starejših modelov košarkarskih copat. Kampanjo predstavlja raper A$AP Ferg, ki z navdihujočim uličnim slogom nakazuje, da je tisto, kar se dogaja na ulici lahko še bolj zanimivo kot akcija na košarkarskem igrišču.
Izčiščena silhueta in združevanje uličnega sloga z legendarno športno zapuščino nakazuje smernice za oblikovanje novih omejitev in prinaša integriteto v modo novih generacij.

Ko šport postane slog
Tudi letošnje EQT-jke dajejo prednost samo osnovnemu in ponujajo bistvo brez nepotrebnega balasta. Brezhiben dizajn, kakovostni materiali, slog, zaščita in udobje so vse, kar sodobni ulični gverilci potrebujejo za doživet korak izven ustaljenih tirnic. Dovršen videz copat prinaša pleteno mrežasto zasnovo s strukturiranim semišem, paneli okrog pete in prednjega dela copata pa zagotavljajo dodatno podporo. Podobo zaključujejo klasični elementi EQT, kot so integrirana oznaka treh črt, vezeni detajl na peti in zelena oziroma modra barva, ki linijo EQT povezujejo z njeno preteklo tradicijo. Rezultat je izdelek, ki eno izmed najznamenitejših adidasovih franšiz predstavlja v povsem novi luči.
Funkcija postane oblika. Šport postane slog. Celovitost pa ostaja celovitost.

Vsebino omogoča adidas