Neprivlačna obutev se vrača med trende!

Christopher Kane je poskrbel za ponovno množično zgražanje nad Crocsi.

Modni oblikovalec Christopher Kane je obudil duhove in na pisto svoje modne revije za pomlad poletje 2017 postavil manekenke obute v natikače Crocs. Brez šale, za razliko od preostalih kreatorjev, ki so raje eksperimentirali s salonarji, nizkimi čevlji, škornji ali preprosto s tenis copati, je C.Kane poskrbel za (ponovno) množično zgražanje nad Crocsi.

Razumemo, da je tovrstna obutev pravšnja za domača opravila, saj nudi udobje in omogoča enostavno nošenje. Pa kljub temu, ste kdaj pomislili, da bi jih obuli tudi drugam? Da pa zamisel z neprivlačno obutvijo le ni ostala nedotaknjena je modni oblikovalec okrasil pisane in metalik natikače z okrasnimi kamni, bleščicami in ostalimi dekorativnimi dodatki. Izgledajo zaradi tega bolj privlačno kot sicer? Presodite sami.

To, ali bodo Crocsi naslednji veliki trend za prihajajočo sezono pa je najbolj odvisno od modnih vplivnežev (beri: modni blogerji), ki jim bodo modne žrtve (ali ovce?) brez oporekanja sledili in hodili novim dogodivščinam naproti prav v teh natikačih.