Navijajte za naše olimpijce v stilu!

Tokrat smo se poigrali z olimpijskimi barvami...

Olimpijske igre tukaj, zato je povsem primerno, da modne novosti obarvamo v odtenke olimpijskih obročev. Marsikdo bo danes ponoči spremljaj težko pričakovano otvoritev največjega dogodka, uredništvo Etikete pa je z modnimi znamkami Sportine že pripravljeno na veliki dogodek. Priljubljena modna blogerka in novinarka Manca Vodopivec se je tokrat poigrala z olimpijskimi barvami in od petih krogov, modrega in rdečega izbrala kot osrednji barvi outfitov. Črno, ki povezuje olimpijske kroge, pa je simbolično postavila kot vezno barvo obeh stylingov.

Olimpijska modra, črna in rumena

Modra in črna velikokrat nista najboljši prijateljici, če pa sta v igri jeans in nekoliko beline, je situacija popolnoma drugačna. Za poletni pridih je poskrbel azteški vzorec, za modno piko pa i pa sveža sončna rumena modnih espadril.

Denim Jakna Marx, 39,99 eur

Obleka Vero Moda, 39,95 eur

Klobuk Parfois, 17,99 eur

Espadrile Only, 18,95 eur

Olimpijska rdeča, črna in zelena

Letošnjega poletja ne gre izpustiti brez modne oblekice z golimi rameni, ter modne vojaške parke z našitki. Prav tako letos ne pozabite kombinirati več različnih vzorcev za malce poletne razigranosti, ter unikatnega pridiha!

Parka Only, 59,95 eur

Obleka Morgan, 65 eur

Torbica Parfois, 29,99 eur

Espadrile Marx, 29,99 eur

Stajling: Manca Vodopivec

Fotografije: Katarina Veselič