Natikači, ki jih boste kombinirale od jutra do večera

Edini natikači, ki jih trendseterke obujejo tudi za večerne stylinge.

Med najbolj modno spomladansko/poletno obutvijo so se letos prikradli okrašeni natikači z ošiljenim sprednjim delom ter postali tudi edini natikači, ki jih trendsetrke obujejo za večerne kombinacije.

Letos predstavljajo najbolj trendovsko obutev za tople dni bogato okrašeni natikači z ošiljenim sprednjim delom, ki ga v številnih primerih krasi opazna usnjena ali svilena pentlja, ne manjkajo pa niti okrasne zaponke, kamenčki, perle, miniaturni našitki in celo kosmati cofki, zaradi katerih natikači več kot očitno spominjajo na domače (damske) copate. Dejstvo je, da je dotična obutev specifična do te mere, da jo lahko ali popolnoma prezirate, ali pa ste nad natikači neverjetno navdušene. Ni treba posebej omeniti, da so se vplivne modne osebnosti in nekatere najbolj zagrete modne entuziastke vanje zaljubile in dokazale, da so ošiljeni natikači primeri tako za dnevne kot večerne modne kombinacije.

Če spadate med tiste sledilke modnih smernic, ki so jih natikači prepričali, vam razkrivamo peščico najbolj ekstravagantnih parov.