Nakit, ki ti bo dal posebno moč!

Novost na področju nakita, ki navdušuje Slovenke...

Trenutki, ko nas sonce boža s svojimi toplimi žarki, so idealna priložnost, da pokažemo malo več zagorele kože h kateri pa se odlično poda tudi poletni nakit. Barvita paleta poldragih kamnov združena z lava kamnino, ni le čudovit, temveč tudi učinkovit kos nakita, ki nas bo s pozitivno energijo napolnil tudi v trenutkih z malo manj sonca. Cenovno dostopen nakit je lahko odlično darilo, ki ga podarite sebi ali vašim najdražjim. Zanj boste odšteli od 8,70 EUR pa do 22,90 EUR.

Linija priljubljenih zapestnic ponuja barvito kombinacijo, ki jo lahko izberemo glede na naš stil, ali pa si omislimo kristal s pomenom, ki nam osebno najbolj ugaja (vsak kamen ima namreč svojo moč in vpliv na telo ter dušo človeka).

To pa še ni vse; srce ročno izdelanega nakita je namreč lava kamen – kamen moči in poguma, ki pomaga pri zdravljenju, pomankanju energije in vitalnosti, ter pri depresiji. Hkrati pa je črna kamnina tudi precej vpojna, zato lahko nakit oplemenimo z dišečimi eteričnimi olji in poskrbimo za aromatično razvajanje.

Ni dvoma, inovativen nakit bo to poletje zagotovo deležen pozornosti, če ne zaradi privlačnega videza, pa morebiti zaradi terapevtskih učinkov ali vonja, ki ga oddaja, če ga napojimo z dišečimi olji.

Več o “lava aroma” nakitu na : https://lava-aroma.si