Nakit, ki je obnorel trendseterke. Vam je všeč?

Ženske obožujemo modne dodatke, ker z njimi dodamo piko na i vsakemu stajlingu. Eden izmed naših najljubših dodatkov so verižice s katerimi še bolj zažarimo.

Verižice z začetnicami imen vsekakor niso novost, kljub temu pa nas je navdušil model, ki je v zadnjem času obnorel dekleta. Gre za zelo preprosto, veliko zlato črko, s katero se začne vaše ali ime vaše ljubljene osebe. S tem trendom je lani pričela francoska modna hiša Céline, ki je tako obnorel ženske, da še vedno ostaja številka ena pri izbiri nakita.

View this post on Instagram

Mixing white on a Tuesday.

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Popularni modni dodatek so poleti opazili tudi pri veliko znanih osebnostih. Ena izmed njih je svetovno znana blogerka, Tamara Kalinić, ki ga redno kombinira pri vseh stilih oblačenja, tako sproščenem kot svečanem stilu. Tamara je izbrala model Céline, katerega cena se za posamezno črko in verižico giblje od 300 – 400 €. Model je žal razprodan.

Influencerke, ki jim sledimo, prejmejo veliko vprašanj, kje kupiti kakšen vpadljiv lep kos nakita, ki ga zelo težko spregledamo. No, takšne verižice, ki niso kreacija modnih hiš, lahko kupite za znatno nižjo ceno na eBayu ali Asosu.

Foto: Pinterest, Instagram