Največja dilema letošnje pomladi–katero barvo izbrati?

To je popoln uvod v razigrano in modno pomladno vzdušje...

S Havaians percepcija vrednosti blagovne znamke ni v ekskluzivnosti temveč v inkluzivnosti – enostavno, morate jih imeti. Havaians obutev je simbol neformalnega, pozitivnega, inovativnga in zabavnega načina življenja. Modni trendi in odlična kvaliteta so združeni z udobjem in srečo ter svodobo stopal – to so glavne karakteristike Havaianas, ki slovi po najbolj znanih japonkah na svetu. Danes je skoraj nemogoče najti koga, ki v svoji zbirki poletne obutve ne bi imel vsaj enega para trendi japonk. Tokratna pomlad pa je rezervirana za pisano barvno paleto najbolj modnih espadril sezone.

Kolekciji Havaianas Slim se je nemogoče upreti, saj nas popelje v vroče poletne dni in  pričara popolno razpoloženje, tudi ko niste na počitnicah. V kolekciji je na voljo paleta barv, ki bo zadovoljila prav vsak modni okus. Linija japonk Havaianas Slim je obdržala vse karakteristike preteklih kolekcij Havaianas: prepoznali jih boste po izjemnem udobju, zahvaljujoč najkvalitetnejšim materialom vaše najnovejše Havaians Slim ne bodo drsele, vaši nogi pa bodo dajale občutek stabilnosti. In pozabite na razgrete japonke od vročega sonca, ko jih za ves dan odložite na plaži, saj se poseben material, iz katerega so narejene havaianke, ne pregreva ter obdrži svojo prvotno obliko. S Havaianas obutvijo se bodo vaša stopala počutila svobodno in udobno.

Modeli Origine Slim espadril osvajajo s svojimi ženstvenimi in mehkimi linijami ter čudovitimi vezalkami okrog gležnjev, za izgled prave balerine. Snemljiva vrvica pa dopušča, da jo po želji odstranite ali zamenjate s kakšno drugo barvo. Vživite se v vlogo prave modne balerine, z lahkotnim spomladanskim korakom in veseljem, ki ga prinašajo pisani dnevi. Espadrile Havainas Slim so dostopne v šestih modnih barvnih različicah ter črtastem in metalik potisku. Havaianas Origine Slim so espadile, ki zadovoljijo tudi najzahtevnejše modne okuse!

Uživajte v pomladi skupaj s Havaianas!

Več iz kolekcije Havaians Slim – japonke 26,00 EUR // espadrile 36,00 EUR

[easy_image_gallery]