Najboljših in najslabših 5 iz rdeče preproge Golden Globes

Izbrali smo 5 najlepše in 5 najslabše oblečenih!

Rdeče preproge nas pogosto navdušijo, občasno pa tudi razočarajo. Tokratni sprehod zvezdnic po preprogi podelitve Golden Globes nas je zagotovo prepričal. Navdušile so mnoge zvezdnice, pa vendar – odločili smo se izbrati 5 najboljših, temu pa dodali še 5 tistih, ki bi se po našem mnenju lahko odrezale bolje.

Priyanka Chopra nas je prepričala z dolgo obleko v čudoviti zlati barvi. Natalie Portman nas je prepričala z vintage, nekoliko nenavadno izbiro rumene obleke s podpisom znamke Prada. Lily Collins je po mnenju našega uredništva zmagovalka večera z razkošno obleko Zuhair Murad Couture. Razkošna obleka z istim podpisom, ki jo je nosila Olivia Culpo, je še ena izmed čudovitih izbir te podalitve. Med top 5 se je po našem mnenju uvrstila še Teresa Palmer z žametno izbiro.

Amy Adams nas ni prepričala v dolgi črni obleki, ki je bil posuta z bleščicami. Enostavno se ni najlepše podala njeni postavi, predvsem ne pri oprsju in trebuhu. Claire Foy nas ni prepričala ne s krojem in ne z barvo njene večerne oprave. Čeprav vidimo potencial v izbiri Jessice Biel, menimo, da jo obleka Elie Saab razširi ter ji optično skrajša noge. Še eno izmed razočaranj rdeče preproge je bila izbira Riley Keough, prepričala pa nas ni niti Felicity Jones.