Najboljše kombinacije kril in škornjev

Obvezna jesenska kombinacija...

Kombinacije kril skupaj z gležnarji ali škornji bodo letošnjo jesen pogosto viden trend, ki bi se mu bilo greh upreti. Obstajajo ”modna pravila”, ki bazirajo na idealno doseženih proporcih, katera vrsta gležnarjev oziroma škornjev se najbolje poda k določenemu modelu krila. S predstavljenimi kombinacijami ne boste zgrešile, variacije pa so vsekakor dobrodošle, v kolikor se zanje odločite.

1. Mini krilo in škornji čez kolena

Par prilegajočih se škornjev, ki segajo nad koleni, kar vabijo, da jih obujemo v kombinaciji z mini krilom. Odločiš se lahko za popolnoma črn videz od glave do pet ali pa vzbudiš pozornost z mešanjem različnih vzorcev. Trenutno sta v modni igri najbolj popularna semiš in usnje.

Krilo: River Island, 45.00 EUR
Škornji: Asos, 73.33 EUR

2. Kratko krilo in gležnarji

H kratkemu krilu lahko mirne vesti obujemo škornje ali gležnarje katerekoli višine, končni izgled bo v vsakem primeru osupljiv.

Krilo: River Island, 37.00 EUR
Gležnarji: Asos, 86.66 EUR

3. Svinčnik krilo in gležnarji z zarezo

V primeru, ko imamo oblečeno popolnoma prilegajoče se svinčnik krilo, ki sega pod koleni, velikokrat naključno izbrani škornji ali gležnarji povzročijo nerodno kombinacijo. Da se temu izognemu, so gležnarji z ošiljenim sprednjim delom in zarezo po dolžini ali zadrgo, najbolj modra odločitev. Prednost omenjene izbire je tudi v tem, da vrezana ozka odprtina optično podaljša noge, zato lahko v primeru zadrge le to pustimo nekoliko odprto.

Krilo: River Island, 43.00 EUR
Gležnarji: Asos, 64.00 EUR