Najbolj vsestransko modno oblačilo sezone

Tudi mi smo rekli kombinezonom DA!

Modne navdušenke nadaljujejo s svojimi preverjenimi kombinacijami, kjer vlogo udobnega in modnega protagonista prevzema kombinezon.

Spoj modnosti in udobnosti…

Po Instagram profilih nekaterih znanih modnih ljubiteljic smo izbrskali ideje in predloge, kako tudi letošnjo sezono v svoj styling vključiti eno najbolj praktičnih oblačil. Se tudi vi navdušujete nad izbiro kombinezona? Če še ne, dovolite, da vas z naslednjimi stilskimi navdihi zares prepričamo.

Kombinezoni, ki se pojavljajo v različnih modelih s kratkimi ali dolgimi hlačami, so odlična izbira za celodnevno oblačilno kombinacijo, izbiramo pa jih lahko v številnih variiacijah ter modni videz prilagodimo glede na okoliščine, priložnosti in formalnost dogodka. Zelo modno se obnesejo skupaj z lahkotnim puloverjem ali srajco, v kolikor pa se odločite za kombinezon, ki je že sam po sebi dovolj izstopajoč in predstavlja ”statement” kos, so kakršnikoli dodatki popolnoma odveč.

Vsestransko oblačilo kombinirajte z najljubšimi supergami, modnimi natikači in sandali, iz igre pa ne izpadejo niti balerinke in elegantni salonarji.

Če trditev, da je kombinezon idealno vsestransko oblačilo z brezmejnimi možnostmi kombiniranja, ni dovolj, vas bodo v nadaljevanju prepričali izbrani stylingi trendseterk.