Najbolj trendi skodelice ta trenutek

Skodelica, ki bo polepšala vaš vsakdan...

Situacije in urniki v življenju se spreminjajo, v vsak nov dan pa nas običajno prva pospremita kava ali čaj, ki lahko slab dan vsaj malo pogrejeta in polepšata. Ker pa imamo za užitek ob jutranji kavi vse manj časa iščemo rešitve, kako naj domača kava postane kava za na pot, naša spremljevalka v službi, šoli, na faksu, po opravkih, v avtu, …

V poplavi vsega, moramo lončku, v katerem bomo zjutraj kavo odnesli skozi vrata, vse bolj zaupati. Želimo, da se nam vsebina ne polije, da je lahek za v torbico, da kava v njem ostane topla čim dlje, da je iz zdravju prijaznih materialov, da lonček pristaja našemu stilu,… Vse bolj cenimo tudi to, da je embalaža hkrati tudi prijazna okolju. Ecoffee Cup predstavlja novo generacijo večkratno uporabnega lončka za na pot. Celotno ponudbo Ecoffe Cup najdeš TUKAJ.

Modno je trajnostno

V trendu so trajnostni izdelki, ki predstavljajo prednosti za okolje, družbo in gospodarstvo, obenem pa varujejo zdravje ljudi, živali in naravo. Ecoffee lončki so zdravju in okolju prijazni, saj kavo ali čaj, ki jo vzamete na pot, tako pijete iz 100% naravnega lončka, ki ne vsebuje BPA in je narejen iz organskih bambusovih vlaken. Lonček je tudi 100% biorazgradljiv, kar pomeni, da ga boste po tem, ko se boste po dolgih letih morda naveličali njegove uporabe, lahko vrnili materi naravi. Z uporabo razgradljivih lončkov torej zmanjšajmo odpadke.

Za v avto, pisarno in povsod drugod

Dobre ideje se zagotovo pričnejo z dobro kavo in dobrodošlo je, da v popolnem lončku kava ostane topla uro in pol ali celo več. Pokrov lončka, ki na lončku ostane tudi, če se po nesreči obrne na glavo, dobro tesni, lonček pa se prilega večini avtomobilskih držal za pijačo. Silikonski pokrov in držalo, ki omogoča držanje vročega lončka, sta narejena iz silikona, primernega za stik s hrano in pijačo.

Stajliš modni dodatek

Ko boste iz službe ali faksa prihiteli domov, ga lahko brez težav operete v pomivalnem stroju. Odličen je tudi kot praktično darilo, glede na svoj stil in priljubljene barve, pa si lahko med široko ponudbo izberete tistega, ki vam je pisan na kožo. Seveda so Ecoffee lončki primerni tudi za domačo uporabo in bodo zaradi raznolikih barvnih vzorcev popestrili dom. Tako bo vaša miza, avto, torbica in dom dobil stajliš modni dodatek. Odslej naj za vsako uspešno žensko, na poti in doma – stoji uporaben lonček za kavo!