Najbolj moden par japonk te sezone

Barviti in romantični, to so "Portreti Brazilije", ki govorijo čarobno zgodbo...

Ekskluzivno modno sodelovanje, ki se je pričelo že lani, in nosi naziv “Retratos Do Brasil” (‘Portreti Brazilije’), je ponovno obrodilo sadove. Namen projekta je približati brazilsko kulturo celemu svetu.

S kolekcijo „Portreti Brazilije“, v sodelovanju z brazilskimi umetniki, Havaianas ustvarja čudovite capsule kolekcije japonk s printi, ki slikajo čudovito aznolikost brazilske kulture, njihovega načina življenja ter bogatih naravnih danosti.

Že od samega začetka Havaianas nagovarja k drugačnosti, svobodomiselnosti in kreativnosti. Letos so čudovite ilustracije, ki krasijo kolekcijo, nastale izpod slikarskega čopiča umetnice iz Sao Paola – Naie Ceschin. Ilustracije odražajo raznoslikost domovine Ceschinove in odkrivajo njeno pozitIvno energijo ter spontanost. Naia je tako ustvarila čudovito in barvito kolekcijo, ki v popolnosti predstavlja slikovito brazilsko pokrajino.

Printi ilustratorke skozi geometrijske oblike, predstavljajo brazilsko floro in favno, njeno umetniško delo pa se odlično povezuje z duhom blagovne znamke Havaianas, ki v svet prinaša najpomembnejše brazilske značilnosti, kot so sreča, barvitost in življenjske radosti.

Japonke mini kolekcije Havaianas Retratos so dostopne v dveh različicah.