Najbolj bizarni ”crocsi” razprodani v trenutku!

Nevejetno, ampak še kako resnično.

Da so crocsi množično nezaželjeni? No, o tem bi lahko razpravljali dneve in noči…

Balenciaga je ustvarila bizaren ”čudež”, ki se je razprodal še preden je sploh prišel v prodajo. In ne, niso superge v kakršnikoli obliki, niti transformirani ”sock-boots”, so najbolj bizaren model osovraženih (ali najbolj ljubljenih) natikačev naše dobe. Crocsi s platformo.

Crocsi s platformo so najbolj vroč modni kos s piste, ki so se pojavili na zadnji modni reviji znamke Balenciaga. Dizajnerska različica crocsov, ki jih lahko ali iz dna duše sovražite, ali pa jih preprosto obožujete, je postala IT obutev prihajajoče modne sezone, njihova cena pa znaša vrtoglavih 850 dolarjev.

Kljub temu, da še niso na voljo v prodajalnah, so Balenciagini top natikači že zdavnaj razprodani. V trenutku, ko so se pojavili v spletni trgovini Barneys z možnostjo prednaročila, so greha vredne crocse razgrabili še isti dan. Od prvega do zadnjega.

Nova podoba nepogrešljivih gumijastih natikačev bode v oči z ekstremno visoko platformo, plastičnimi in gumijastimi broškami ter naključnimi okraski. Najbolj zaželjena obutev ta hip bo ponovno na voljo spomladi in sicer v svetlo roza ter živo rumeni barvi.

Vir: WhoWhatWear