Na sceno se vračajo nabrani škornji iz osemdesetih

Zakorakali smo v zimo in modne zapovedi so to sezono naklonjene škornjem. Trenutno najbolj trendi silhueta so nabrani škornji.

To zimo na modni sceni dominirajo škornji z neklasično silhueto. Opazni so bili že na modnih pistah Saint Laurenta, Stelle McCartney in drugih priznanih modnih oblikovalcev. Govorimo o nabranih škornjih. Njihov precej širok in nabran vrhnji del spominja na modele iz osemdesetih let in jim daje moderni retro pridih. Nad trendom so navdušeni v Massu, kjer lahko najdete šik nabrane škornje v številnih barvnih različicah.

Od  nevtralnih peščenih odtenkov, črne, bele, srebrne in rdeče. Tako je, rdeča barva izstopa. Massovi modni strokovnjaki svetujejo, da se to zimo ne bojte izstopati in se obujte v barve. Strastne zapeljivke se boste zaljubile v škornje v živo rdeči barvi iz semiš usnja, ki so času primerno elegantni in hkrati drzni. Ker modni škornji niso rezervirani le za kratka mini krila ali obleke, jih za najbolj trendi kombinacijo obujte k obleki ali krilu dolžine čez kolena oziroma poleg hlačnega kostima.