Na lovu za najbolj modnimi kosi te zime

Zima je pred vrati in vsi že iščemo tople pletenine, plašče in puloverje, ki nas bodo dodatno ogreli.

Zima je potrkala na vrata in vsi že iščemo tople pletenine, plašče in puloverje, ki nas bodo dodatno ogreli. Tokrat je Etiketina stilistka in modna blogerka Manca Vodopivec, ki jo lahko spremljate na blogu Mancinas Spot  za vas pripravila 4 različice toplih površnikov, za prav vsako priložnost v naslednjih zimskih tednih. Vvse izbrane kose najdete v trgovinah Sportina.

Jesenska barvna paleta

Ste se že zaljubile v igrive odtenke, ki nam jih je narava ponujala, ko je listje spreminjalo barve? Ker je narava največja inspiracija, jo barvno preslikajte v svojo garderobo in si z njo polepšajte turobne dneve!

Jopa Esprit, 79,99 eur

Puli Tom Tailor, 35,99 eur

Pas Tom Tailor, 22,99 eur

Vonj po snegu

Vse ljubiteljice zimske idile pozor! Prišel je čas, da na plano potegnete tiste prave  zimske vzorce in na glavo poveznete toplo kapico. Že vonjate sneg? 🙂

Pulover Only, 29,99 eur

Jopa Fracomina, 99,00 eur

Kapa Esprit, 29,99 eur

Mestna eleganca

Ljubiteljice črno bele pozor. Pončo je odlična izbira, ko jakna postane premalo, ali pa ko enostavno potrebujete še nekaj, da si poveznete preko ramen. Zraven pa ne pozabite barvno uskladiti še rokavic in klobučka!

Pončo Marx, 39,99 eur

Rokavice Marx, 12,99 eur

Klobuk Esprit, 49,99 eur

Plašč sezone

Fashioniste pozor! V kolikor ste še vedno na lovu za plaščem sezone, potem tega “oficirskega” plašča nikakor ne smete spregledati.

Plašč Morgan

Stajling in tekst: Manca Vodopivec

Foto: Katarina Veselič