Modni triki, ki jih bomo ali smo jih že, ukradle moškim

Stilski korak naprej...

Če smo do sedaj iskale inspiracije za modni videz le na ženskih modnih revijah in posnemale svetovno znane blogerke, je čas, da naredimo korak naprej in postanemo bolj drzne. Zakaj ne bi obrnile pozornosti tudi na moško modno revijo in le z malo domišljije prenesle njihove modne trike v svojo garderobo? Za lažji začetek smo izbrskali nekaj mikavnih moških modnih stilov (Spring 2017 Menswear), ki so se že znašli v ženskih modnih kombinacijah, vendar se tega nismo povsem zavedale.

 1.Ruta ”bandana” nad pulijem

Ruta bandana ni v trendu samo v toplejših mesecih, kajti kot zanimiv modni dodatek jo lahko uporabimo tudi takrat, ko imamo oblečen puli. Ruto preprosto le zavežemo preko puli ovratnika in s tem ustvarimo nekoliko drugačen videz, ki je vreden posnemanja. Pri kombinaciji ostanimo pozorni na ujemanje barv in vzorcev, da se izognemo morebitnemu pretiravanju, ki hitro postane modni spodrsljaj.

Modni trik smo opazili pri Gucciju.

2.Svetleč blazer

V kolikor že imaš klasičen blazer v črni barvi, je vedno pravi čas, da garderobo dopolniš s svetlečim suknjičem, ki bo še tako klasičen in preprost videz povzdignil na višjo raven. Takšen suknjič naj bo pravtako klasičnega kroja, s podloženimi ali nepodloženimi rameni, lahko se ti popolnoma prilega ali pa izbereš ”oversized” model za nekoliko sproščen videz. Ostaja le vprašanje, ali boš izbrala suknjič v srebrnem ali zlatem barvnem odtenku.

Modni trik je bil viden pri: Dolce & Gabbana.

3.Okrašena fedora

V kolikor si naveličana enobarvnih klobukov, vsekakor pa brez njih ne moreš, je okrašena fedora dobra nova izbira. Če si želiš olajšati iskanje okrašenega klobuka, se lahko sama lotiš kratkega kreativnega izziva in le z nekaj okrasnimi kamenčki, bleščicami ali drugimi dodatki olepšaš svoje pokrivalo.

Modni trik je bil viden pri: Bally.

4.Trenčkot iz satena

Trenčkot je sam po sebi brezčasen in nujen kos oblačila v omari vsake modno osveščene ženske. Če pa si želimo izražati še več elegance in prefinjenosti, nam trenčkot iz satena ne sme uiti. Zaradi svojega nežnega leska in gladkega otipa ga boš želela kombinirati tudi z oblačili in modnimi dodatki za vsakdan.

Modni trik je bil viden pri: J. W. Anderson