Modni trendi: Super chic staylingi za ženske po 30

Bodite brez slabe vesti, z naložbo v vaš izgled, ni nič narobe.

Stopile ste v leta, ko še niste prav resne odrasle gospe, zapustile pa ste dobo odraščanja in muhavosti. Super! Zakorakale ste v 30-ta! Čeprav je med nami veliko takih, ki se po tridesetem sprašujejo tisoč in eno vprašanje, od tega ali smo na pravi poti do tega, kaj obleči, ko pa nismo več rosno mlade. Brez skrbi! Vaš okus se je izboljšal, kar velja tako za oblačila, kot recimo, za moške. Malo za šalo malo za res, ste v dobi, ko veste kaj hočete, ko lahko eksperimentirate, ko se lahko zabavate brez pojasnjevanj, ko lahko oblečete super chic oblačila, ki odražajo vašo osebnost in uživate v nevoščljivih pogledih, hkrati pa vam ni mar za ocenjujoče komentarje. Pomembno je, da se v izbranem stylingu počutite fenomenalno.

Ne mislite, da sedaj živahne barve za vas ne pridejo več v poštev. Nasprotno! Pazite le, da izbirate kontrastne odtenke, ki se podajo k vašemu tenu kože in oblačilom, ki jih že imate v svoji garderobni omari.

Po tridesetem ni več pomembna količina oblačil, temveč njihova kvaliteta, zato nam ni težko za kakšen super modni kos odšteti nekoliko več denarja. Ne pozabite, nikoli ni narobe vlagati v vaš videz. Kaj je boljšega od tega, da se počutite čudovito?

Sedaj je pravi čas, da v svoj vsakdanji styling dodaste malo neonskega pridiha. Ne pretiravajte z njimi, ključ do noro modnega videza so malenkosti.

Zakorakale ste v dobo eksperimentiranja s petkami. Privoščite si jih, čim več, brez slabe vesti.

Preproste obleke bodo na vas čudovite.

Eleganca in udobje je nekaj najboljšega, kar si lahko privoščite – in to v stilu.

Foto: Pinterest, eslamoda