Modni trendi: Pomlad bo zaznamovala ta posebna torbica

Čeprav smo sredi nizkih temperatur in padavin, nam misli že uhajajo k topli pomladi.

Marsikdo med nami bi zimska oblačila in čevlje najraje pospravil v omaro in stopil v pomlad čim prej. Misli nam namreč že uhajajo k pomladnim trendom, ki jih bomo lahko nosili že čez dobra dva meseca. Glede na objave modnih strokovnjakov, bo pomlad še posebej posvečena prav posebnemu modnemu dodatku – torbici iz bambusa.

View this post on Instagram

The Brass ark and Jila Sandal

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on

Sodeč po objavah na Pinterestu napoved kar drži, saj je ta model torbice iz bambusa trenutno najbolj iskani modni dodatek. Trendseterke so jo sicer nosile že preteklo pomlad in objave delile na Instagramu, slutimo pa, da bo letos doživela svoj bum tudi v nam ljubih trgovinah ulične visoke mode.

View this post on Instagram

The Gaia’s Ark in Large Natural ❤️ @margoandme

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on

Za novi revolucionarni trend je odgovorna modna znamka Cult Gaia. Sprva so njihovo modno noviteto vsi gledali nekoliko postrani, vse dokler je blagovna znamka postala ena najbolj prodajanih, torbica iz bambusa pa dobila čakalno listo. Nositi so jo začele modne blogerke, influenserke in trendseterke. Kopijo torbice je lani naredila tudi Zara, kar je dober napovednik, da jih letos lahko pričakujemo povsod.

Torbici Cult Gaia: levo model Zaha, desno model Luna

Torbice so prav zaradi posebne oblike, materiala in udarnega videza postale pravi hit. Letos so torbice kopirali tudi pri modni znamki Asos in se poigrali z barvami.

Torbice Asos

Kaj pravite? Boste pomladni styling popestrile s takšno torbico?

Foto: Pinterest, Instagram, Product Shoots