Modni trendi 2019: Usnjene hlače so novi must have!

Usnjene hlače že dolgo niso rezervirane le za motoristke in rokerice.

Usnjene hlače že dolgo niso več rezervirane samo za rokerice in motoristke. Od nekdaj so bile super seksi in tudi sedaj ni nič drugače. Nosite lahko klasične črne, ki so v kombinaciji z elegantnimi oblačili bombastične, lahko pa si jih omislite v kakšni drugi barvi. Preverite kako jih lahko nosite in odkrijte stil, ki vam najbolj ustreza.

Klasičen način

Usnjene hlače bodo videti odlično v kombinaciji s plaščem klasičnega kroja, pa tudi z bež balonarjem boste poželi same pohvale. Naj vas ne bo strah k tako drznim hlačam obleči klasična oblačila in statement torbice. Na ta način boste ustvarili svež, mladosten in razigran look. Ker so usnjene hlače letos nepogrešljivi del garderobe, smo v trgovinah visoke ulične mode preverili kaj imajo za ponuditi… Za enkrat prevladujejo skinny modeli, počasi pa jih izpodrivajo 7/8 usnjene hlače.

Z leve: Unravel, H&M, H&M, Mango Outlet

Z leve: Mango Outlet, Zara, Zara

Lateks ostaja IN

Za ljubiteljice ekstravagance je vesela novica, da lateks hlače ostajajo super modne. Odlično boste videti, če boste poleg oblekli športna oblačila. Ko boste izbirali oblačila za kombiniranje z lateks hlačami pazite, da ne bodo vpadljiva, saj celotni outfit kaj hitro lahko postane vulgaren. Z lateks hlačami je prepovedano kombinirati: živalse vzorce, bleščice, krzno, žive barve (razen sledov neonskih barv po vzoru slavne blogerke Emily Shakgouh), saj hlače iz lateksa hodijo po meji med fantastičnimi in popolnoma neprimernimi oblačili…

View this post on Instagram

Yup. Still loving neon…(@fashionnova top #ad)

A post shared by E M I L Y S H A K G O U G H (@emilyshak) on

Usnjene hlače nosite v barvah

Rdeče in bordo rdeče usnjene hlače so na modni parket vstopile pred 10-imi leti. Takrat je na splošno prevladovala barva vina. V sodobnem času odtenki rdeče niso ravno pogosti, vseeno jih pozdravljamo in z veseljem umeščamo v garderobo. Bordo rdeče usnjene hlače je zelo lahko kombinirati z večino oblačil, ki so že del naše garderobe – črn plašč, denim jakno, bomber jakno, športna oblačila s kapuco… Kombinacije tu nimajo meja.

Z leve: Unravel, Zara, Philosophy

Z leve: Stradivarius, Nanusha, J Brand, Stradivarius

View this post on Instagram

❤❤ GIVEAWAYYY ❤❤ Μια τυχερή θα κάνει δικιά της την όμορφη τσάντα από @markou_furs_leathers_bags την οποία την έχω λατρέψει ❤ 1.Follow @juststella___ 2.Follow @markou_furs_leathers_bags 3.Like στη φωτο 4.Tag 1 φίλη (μπορείς να κάνεις όσα σχόλια θες με διαφορετικά ονοματα κάθε φορα) ⚠️πρέπει να τηρηθούν όλα τα βήματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή Λήξη διαγωνισμού 18/2 Καλή επιτυχία!!!!!!!! #giveaways#giveaway#greece#bag#backpack#leather#red#black#fashion#ootd#outfit#fashionista#blogger#model#girl#style#streetstyle#look#icon#motivation#fit#fitness#legs#photography#like4like

A post shared by ᔕTEᒪᒪᗩ ᗪᗩᗪIᑎI ❤ ᗰOᗰᗰY (@juststella___) on

Rdeče ali bordo rdeče usnje je najboljše kombinirati s stilom 90-ih.

Foto: Instagram