Modni trendi 2019: Top pomladne kombinacije s teniskami

Teniske ostajajo priljubljene tudi letošnjo pomlad.

S pojavom prvih toplih sončnih žarkov veselo pozdravljamo novi stari trend – teniske! Kot preteklo leto, se tudi letošnjo pomlad nosijo robustne, športne teniske, s katerimi kršimo vsa kdaj koli napisana modna pravila. Sicer pa nikjer ni zapisano, da moramo športne teniske nositi le k športnim oblačilom. Povsem razumljivo pa je, da se še vedno pojavljajo skeptiki, ki menijo, da robustnih tenisk nebi smeli kombinirati ne z elegantnimi niti smart casual outfiti. Da temu ni tako, govorijo spodnji trije super kul outfiti.

Teniske + zemeljski odtenki

Modno sezono pred nami obeležuje veliki povratek peščenih in zemeljskih odtenkov, na katere je modna industrija v zadnjem času nekoliko pozabila. V izbrani modni kombinaciji se teniske z živalskim vzorcem odlično ujemajo z zemeljskimi toni.

Nahrbtnik Herschel, Teniske Steve Madden, Jakna New Yorker, Ročna ura Cluse, Hlače Marella

Teniske + rdeči modni dodatki

Malo rdeče popestri katerikoli styling. Nosite jo lahko kot malenkostni potisk na majici, detajl na teniskah ali pa izberite modni dodatek v rdeči. Rdeča torbica bo v kombinaciji z belimi teniskami z rdečimi detajli videti fantastično. Ker ne želimo, da rdeča barva prevladuje, je poleg dobro kombinirati umirjene tone oblačil.

Majica Only, Torba, Carpisa, Plašč Mango, Hlače Zara, Teniske Adidas

Teniske + krilo

Kdo pravi, da ženstvenih kril ni mogoče kombinirati s teniskami? Zlate teniske bodo v kombinaciji z usnjenim mini krilom z visokim pasom videti super chic. Celotni outfit bo dodatno popestrila majica s kul napisom, pastelni plašč in ročna ura. Kombinacija je idealna za vse, ki jim modna pravila ne pridejo do živega.

Mini krilo Zara, Teniske Adidas, Majica Pull&Bear, Ročna ura Skagen, Plašč New Yorker

Foto: Product Shots, Instagram