Modni trendi 2019: Mango torbica nas spominja na morje

Prihajajo pol-prosojne torbice iz jute in lesa.

Police priljubljene trgovine Mango se v zadnjih dneh veselo polnijo z novo kolekcijo, pri kateri izstopajo posebne torbice. V morju sijajnih modelov, nas je ena še posebej navdušila. Sicer je njena uporaba nekoliko težavna, vendar tokrat lahko zamižimo na eno oko in se podamo na modno avanturo. Govorimo o mrežasti torbici z resicami, ki nas spominja na more, poletje in ribiče.

”Fringed crochet bag” je na voljo za 29,99 EUR. Nosite jo lahko v kombinaciji z lahkimi poletnimi oblekami, velikimi klobuki in vsemi sproščenimi ”plaža” oblačili.

View this post on Instagram

.Bright Things. #brightshoes #shiningshoes #fashionoutfit

A post shared by Elise (@elisetreiber) on

Ker je zunaj še hladno, je trendseterke na Instagramu še ne nosijo, verjamemo pa, da je le še vprašanje časa, ko bo priljubljeni družbeni kanal pregorel od fotografij z mrežasto torbico, ki prihaja v črni in rjavi barvi.

Vsekakor to ni Mangova prva pol-prosojna torbica, saj so se že pred njo pojavili različni modeli v različnih materialih. Med prvimi smo opazili torbico iz jute – ”Jute handbag”, ki je pravi boho chic hit prihajajoče sezone. Zanjo boste odšteli 29,99 EUR.

Prihaja tudi lesena torbica ”Beaded wood bag”, ki po posebnosti nikakor ne zaostaja za zgornjima dvema. Čudovita je in upamo, da ni pretežka. Poleg tega je cenejša od prvih dveh, saj boste zanjo odšteli le 19,99 EUR.

Tako, informacije o najnovejši ponudbi torbic imate, sedaj se je potrebno le odločiti, kateri model bo osvojil vaše srce.

Foto: Mango, Pinterest, Instagram