Modni trendi 2019: Čevlji, ki se jim ni mogoče upreti

Teh 7 trendov, bomo letos videvali povsod.

Tedni mode, ki so predstavili trende za letošnjo pomlad, so že davno za nami. Trgovine visoke ulične mode so trendom sledile in nam pripravile čevlje v najrazličnejših barvah in vzorcih. Med njimi smo izbrali 7 kul modelov, ki so že na voljo v trgovinah in na spletu.

Tekstura

Odmevni ”scarf print” se je iz oblačil preselil tudi na čevlje. Nosite jih lahko k enobarvnim kombinacijam. Dovoljeno vam je nositi živa oblačila, le vzorcem se izogibajte.

Gucci za Net A Porter, Zara

Zanimiva peta

Neobičajne pete so v letu 2019 svojevrstni trend. Na petah bomo videvali kroglice in kocke.

Mango, Zara

Fluorescentno

Preteklo leto so se fluorescentne barve pojavile na rumenih pulijih in malih pink torbicah. Kaže pa, da bomo v teh barvah letos nosili tudi čevlje. V kombinaciji s črnimi oblačili bodo vsekakor prava paša za oči.

Bershka, Zara

PVC

S prvim pojavom na modni reviji Kanyea Westa in njegove modne znamke Yeezy, so se PVC čevlji zasidrali med trende in tako ostaja tudi letos.

Mango, Bershka

Mreže in trakci

Tem modelom čevljev dajemo veliki plus za noro elegantni videz, zamerimo pa jim neudobnost. Če želite kakovostne modele takšnih čevljev, si privoščite usnjene. Taki vas ne bodo neprijetno rezali v kožo.

Gucci, Altuzarra

Udobje

Letošnja sezona bo zaznamovana  z udobjem in udobnemu ter trendu paru Havaiank se tudi tokrat ne bomo mogle upreti!

Paščki

Trend paščkov je s slavnimi gležnjarji Rylee definitivno pričela modna hiša Chloe. Letošnjo sezono so imele trgovine visoke mode za inspiracijo prav njihove paščke, ki so nekoliko širši od tistih na čevljih Rylee. Ti čevlji bodo s kvalitetnem usnjem in dizajnom popestrili še tako dolgočasen outfit.

Chloe, Zara

Živalski vzorec

Ste mislili, da smo na ta super trend pozabili? Ne! Čeprav so trgovine že lep čas zasičene z živalskimi vzorci, se zdi, da nikamor ne odhajajo.

Mango

Foto: Product shots, Pinterest