Modni spodrsljaj za vedno brezhibno Olivio Palermo! Ups…

Tudi najboljšim modnim ekspertkam se dogajajo modni ''kiksi''.

Tudi najboljšim modnim ekspertkam se dogajajo modni ”kiksi”. Tokrat je bila na vrsti ena najbolje oblečenih žensk v svetu slavnih, Olivia Palermo.

Da bi se vedno brezhibno oblečeni Olivii Palermo lahko sploh zgodil modni spodrsljaj, ki bi nas odvrnil od njene kombinacije, bi morali imeti res neprijetne sanje. Pa vendar, tudi Olivia je le ženska, ki tu in tam naredi kakšno manjšo ali večjo stilsko napako in nas pusti odprtih ust, kot se je to zgodilo v sklopu Tedna mode v Parizu.

Modna srenja ob vsakem svetovnem Tendu mode v New Yorku, Londonu, Milanu in Parizu dosledno spremlja oblačilne kombinacije pomembnih modnih osebnosti, ki so na predstavitve kolekcij povabljene kot posebne gostje. Med njimi je tudi Olivia Palermo, ki je v New Yorku in Londonu kot običajno s svojimi kombinacijami navduševala in znova dala nove ideje za sestavljanje stylingov, v Milanu je bila njena garderoba nekoliko manj brilijantna, a še zmeraj solidna. No, modne zavore so popolnoma popustile prav na koncu in to v najprestižnejši modni prestolnici na svetu, v Parizu, kjer je Olivia modne kritike in tiste z najbolj budnim očesom za modne spodrsljaje povsem razočarala. Ne samo enkrat, gospa Palermo je razočarala trikrat zapored!


Modni spodrsljaj št. 1: Olivia sicer slovi po mešanju in kombiniranju različnih vzorcev, a tukaj se ji je ”miks” zelo ponesrečil.

Modni spodrsljaj št. 2: Kje bi začeli… očala z rumenimi stekli, ki so popoln polom v kombinaciji s preostalimi pravtako šibkimi modnimi kosi? Ali dolgo krilo, ki se stilsko ni skladalo s srajco in jakno?

Modni spodrsljaj št. 3: Kritike je zmotil neposrečen kroj srajce, tudi jakna in čevlji v tej kombinaciji nista bila posrečena izbira. V celoti gledano, Olivia žal ni prepričala.

Ji bodo modna srenja in njeni oboževalci oprostili modne spodrsljaje? Verjetno bodo, čeprav pozabilo se nanje ne bo, a verjamemo, da bo vtis popravila že ob naslednjem odmevnejšem dogodku, kjer bo ponovno zablestela kot prava modna zvezda!