Modni predlogi za poletne poročne zabave

Nad predlogi boš navdušena!

Ste v dilemi, kaj boste oblekle na poletno poroko vaše prijateljice?

Pričela se je sezona poročnih zabav in drugih formalnih priložnosti, z njimi v paketu pa večno in neizmuzljivo vprašanje ”kaj obleči tokrat?”. No, nikakor ne skrbite, med aktualnimi modnimi trendi smo poiskali najprimernejše in sestavili pet modnih predlogov, ki vam bodo kmalu prišlu še kako prav.

Zaradi naslednjih 5 modnih predlogov boste zablestele na vsaki poletni poročni zabavi.

1. Midi obleka

Preprosta in preverjena modna poteza za navdušujoče kombiniranje, v paru z lepimi čevlji z visoko peto pa se boste počutile kot iz škatlice.

2. Pastelni kostim

Nekoliko formalnejša izbira, a z nežnim barvnim izborom in dodatkom trendovskega nakita, ki ga naj ne bo preveč, boste dokazale, da je modno eksperimentiranje vaše močno področje.

3. Čipkasta obleka in suknjič

Slednja kombinacija je primerna za prav vsako formalnejše dnevno in večerno druženje, svoj dnevni karo blejzer pa za poseben dogodek zamenjajte s satenastim.

4. Eleganten kombinezon

Nedvomno primarna izbira tistih modnih dam, ki stremijo k eleganci, a kljub temu ne prisegajo na obleke. Kombinezon vas preprosto ne bo pustil na cedilu!

5. ”Slip” obleka

Najpreprostejša modna izbira, kjer glavno vlogo odigra prosto padajoča satenasta obleka s tankimi naramnicami in gladkim sijajem.