Modni kos, ki ga obvezno morate imeti v svoji garderobi

V njem boste vedno videti ekstra modno.

Udobni modni kombinezoni že dolgo niso več le za domače delovne obveznosti, postali so sodobni modni sopotniki ženske garderobe. So modni in udobni hkrati, vedno nam nudijo hitro rešitev za popoln stajling brez veliko razmišljanja. V njem boste vedno videti modno in celovito, le pravilen kroj morate izbrati.

Na kaj paziti pri izbiri

Pomembno je, da je dobro krojen in poudarjen v pasu. Ženske višje postave lahko izbirate med modeli s širokimi hlačnicami, nižje postave pa raje izberite nekoliko ožji kroj hlačnic. Odlično ga lahko nadgradite s skrbno izbranimi modnimi dodatki, kot so nakit, ustrezna torbica in čevlji.

 

Univerzalni črni kombinezon

Prav črn kombinezon nas velikokrat rešil iz zagate, kaj obleči. Verjemite, izbor črnega modnega kombinezona je vedno odličen izbor, kateremu dodate le priložnosti ustrezen nakit, skrbno izbrane čevlje in torbico. S takšno izbiro bo vaša oprava vedno zanesljiva, popolna in prijetno nosljiva.

Za vsak dan

V modnem kombinezonu za vsak dan se boste počutili sproščeno in modno. Izberite mehak, prožen material, ki vam bo zagotavljal celodnevno cono udobja. Ves dan boste lahko brezskrbno pohajkovali, nakupovali, uživali v družbi prijateljic in ob tem spoznali, da je modni kombinezon idealen modni kos za vaš vsakdan. Za vsak dan lahko k njemu kombinirate nizke ali visoke udobne čevlje modne znamke ara, odvisno od vašega razpoloženja.

Za cocktail in večerne priložnosti

Večerni kombinezon izstopa vedno in povsod, le pravilen material in kroj morate izbrati. K svečanemu kombinezonu lahko kombinirate pas, modni nakit, ustrezne večerne čevlje in torbico. Enobarvni večerni kombinezon se sklada s izstopajočimi modnimi dodatki. K bolj svečanim materialom pa raje kombinirajte minimalistične modne dodatke in se držite pravila »manj je več«. In če ne veste, kaj obleči za večerno priložnost in ob tem izgledati popolno, si boste z izbiro kombinezona prihranili  veliko časa in stresnih situacij. Nosite ga z ljubko večerno torbico in elegantnimi čevlji z visoko peto, le izjemoma tudi nizko peto.

Za poslovne priložnosti

Kombinezon za poslovne priložnosti lahko nosite samostojno ali v kombinaciji z modnim suknjičem, ki bo odlično nadgradil celotno poslovno podobo. Izbirajte med modro, sivo in črno barvo, lahko tudi v kombinaciji z belo. Temu dodajte še ustrezno poslovno torbo in čevlje, ki se naj skladajo s poslovnim kodeksom oblačenja. Uspeh v poslovnem življenju je močno odvisen od posameznikovega videza in nastopa, zato le-temu posvečajte svoj čas in pozornost.