Modni Chanelov spektakel, ki smo ga komaj čakali!

O velikem modnem spektaklu in njegovem rezultatu...

O velikem modnem spektaklu in njegovem rezultatu, ki se je že dolgo časa pripravljal pri modni hiši Chanel, smo do sedaj lahko le ugibali. A zdaj je končan in o njem govori ves modni svet.
Kaj sta pripravila Kaia Gaerber in Karl Lagerfeld?

Nedavno nazaj smo lahko le ugibali o modnem sodelovanju med kreativnim veleumom Karlom Lagerfeldom in mlado vzhajajočo zvezdo Kaio Gerber (klik sem: K. Gerber in K. Lagerfeld pripravljata spektakel! , ki je trenutno glavna Chanel-ova muza.

Karl Lagerfeld s svojo izbiro tokratne muze ni niti malo presenetil, saj se vsako leto odloči angažirati ”it” dekleta leta, ki so v modni industriji ta hip najpopularnejša in nizajo uspeh za uspehom. Če sta bili v prejšnjih kampanjah izpostavljeni Cara Delevingne in Kendall Jenner, se je sreča tokrat nasmehnila mladi hčerki Cindy Crawford, ki se pojavlja le na najbolj luksuznih modnih revijah v sklopu Tedna mode v Parizu.

Kot so obljubili pri znamki Chanel, je kolekcija, ki jo predstavlja Kaia, spoj prepoznavnih elementov pariškega šika po vzoru modne hiše in estetstih prvin futurizma. Fotografije kampanje so v črno – beli tehniki, kar ustvari dodatno mistiko okoli aktualne francoske kolekcije.