Modne kombinacije za vsak astrološki znak

Če ne veste kaj obleči, vprašajte zvezde!

Vsako astrološko znamenje ima svoj značaj, pa tudi stil oblačenja. Nekateri zodiakalni znaki imajo izrazito izstopajoč modni izraz, drugim pa so ljubše bolj preproste in nevsiljive modne kombinacije. Če ne veste kaj obleči, potem je rešitev za vas morda zapisana v zvezdah. Preverite…

Oven

Ovni so ustvarjalni in pogosto orjejo ledino, ko gre za modne smernice. Kombinacija svetlih barv in izzivalnega mini krila, zagotovo ne bo njihova prva izbira. Raje imajo klasične kose, ki jih kombinirajo na izviren način in tako razvijajo svoj prepoznaven slog oblačenja.

Bik

Bikom je udobje na prvem mestu, a to nikakor ne pomeni, da ne želijo izgledati dobro. Najbolje se počutijo v svojih najljubših kavbojkah in udobnih srajcah, ki v kombinaciji z dobrimi čevlji, zagotovo ne ostanejo neopaženi. Všeč so jim naravni materiali, kot so bombaž, usnje in svila, v vsako kombinacijo pa uspejo vnesti osebno noto.

Dvojčka

Stil oblačenja dvojčkov je nemogoče opredeliti, saj je sprememba sestavni del njihovega značaja, zato se pri oblačenju prilagajajo trenutnemu navdihu in razpoloženju. Kljub temu radi izberejo nevtralno črno obleko, ki pa jo vedno kombinirajo z izrazitimi modnimi dodatki, ki jih (če vprašate dvojčke) ni nikoli preveč.

Rak

Rakice so pravo poosebljenje ženstvenosti, zato obožujejo sofisticirane kose, ki ne gredo nikoli iz mode. Njihov stil odlikujejo klasični kroji. Raki so nežna bitja, ki jim ne pristajajo močne barve, zato v njihovi omari najdemo pastelne odtenke: nežno zelena, rožnata, svetlo modra, srebrno modra in bela barva.

Lev

Levi so kralji živali, zato je za njih značilno, da želijo biti v središču pozornosti. Njihova močna osebnost se kaže tudi v stilu oblačenja. Levinje imajo izbran okus oblačenja po zadnji modi, ki pa je vse prej kot poceni. Sijaj in glamur odraža njihovo samozavest, ki jo še dodatno poudarijo z izbranimi čevlji in torbico, ki jo kombinirajo z bleščečo mini obleko.

Devica

Device so perfekcionistke na vseh področjih, tudi ko gre za modo. Ničesar ne prepustijo naključju in njihov outfit mora biti kot iz škatlice. Obožujejo izrazito ženstvene in seksapilne kose, ki pa jih oblečejo samo ob primerni priložnosti. Za device ima vse svoje mesto in čas, tudi obleke.

Tehtnica

Tehtnice veljajo za ene največjih zapeljivk med vsemi astrološkimi znamenji, zato so oblečene po najnovejših modnih zapovedih. Obožujejo klasične kose v nevsakdanjih kombinacijah in ko gre za modo, kljub svoji pregovorni neodločnosti, zelo dobro vedo, kaj želijo. Rade eksperimentirajo in pri tem včasih zaidejo tudi v skrajnosti.

Škorpijon

Morda bi pomislili, da so strastne škorpijonke ustvarjene za izzivalno rdečo obleko, a bodo v resnici raje izbrale obleko z nekoliko prikritim seksapilom. Tehtnice niso nikoli sužnje mode, ampak sledijo zgolj lastnemu slogu. Svojo čutnost in eleganco najraje poudarijo s parom »hudih« čevljev.

Strelec

Strelke imajo uglajen stil oblačenja. Nerade preveč eksperimentirajo, ampak posegajo po elegantnih oblačilih s športnim pridihom. Načeloma so jim pri srcu svetle barve, a se tudi oblek v ostalih barvnih odtenkih ne branijo.

Kozorog

Ambiciozne kozoroginje so rojene za poslovno eleganco. Uporabnost, enostavnost in kakovost oblačil jim je pomembnejša od najnovejših modnih smernic. Prefinjeni klasični kosi s kakšnim modernim dodatkom so za kozoroginje pojem popolnosti.

Vodnar

Vodnarke slovijo po svoji edinstveni lepoti, ki se odraža tudi v njihovem slogu oblačenja. Veljajo za najbolje oblečene med astrološkimi znamenji. Pogumno eksperimentirajo z različnimi slogi in se poigravajo z barvnimi kombinacijami. Inovativnost in razigranost sta namreč osnovni značilnosti vodnark, ki se oblačijo zase in se ne ozirajo na mnenja drugih.

Ribi

Zasanjane in romantične ribe so takšne tudi pri oblačenju. Ljubijo mistiko, umetnost, boemski stil, razigrane kose in mehke materiale, ki jih s svojim smislom za barve zlahka kombinirajo.

Foto: ShopStyle