Melania Trump: Spregovorila je o težkih zadevah

Prva dama je odprla dušo in spregovorila o stvareh, ki jo najbolj motijo.

Melania Trump s svojim videzom in stilom vselej pritegne pozornost javnosti. Sama pravi, da si zelo želi, da bi svetovna javnost pozornost namenila njenemu delu in ne toliko njenim oblačilom in videzu. Pred časom, je s TV hišo ABC posnela obsežen intervju, v katerem je spregovorila o zadevah, ki jo resnično motijo in so pri njenem delu najtežje.

”Najbolj me motijo oportunisti, ki svoje ime gradijo na račun mojega imena in moje družine. To so razni komedijanti, novinarji, zabavljači… Težava je v tem, da ti ljudje pišejo zgodovino, ki pa ni resnična. Radi se osredotočajo na trače, kar me zelo moti”, je iskreno priznala 48-letna ameriška prva dama. Dejala je tudi, da spada med najbolj maltretirane ljudi na svetu.

Prva dama se ne strinja z vsem s svojim soprogom.

Melanio vsak dan spremljajo medijske hiše, paparazzi in oboževalci, ki ves čas ocenjujejo njeno vedenje, njen videz, njena oblačila, pa tudi njeno obnašanje do soproga. Nekaj časa je bilo veliko kritik na račun prav njenega obnašanja do moža, zato sta se pričela v javnosti držati za roke, njena oblačila pa so postala malce bolj kontroverzna. Vse to žal spremlja delo, ki ga opravlja.

No, nam je všeč tako njeno delo kot njena oblačila.

Foto in video: Pinterest, YouTube