Meghan Markle: Te fotografije še niste videli!

Oboževalci so povsem iz sebe!

Vojvodinja Suseška ostaja ena izmed glavnih tem svetovnih medijev. Priljubljena je bila že v času igralske kariere, katera je s prihodom v kraljevo družino skokovito narasla. Nič nenavadnega ni, da v javnost skoraj vsak dan pricurljajo še neodkrite podrobnosti njenega življenja. Pred kratkim je Meghanina sošolka iz srednje šole Katharine McPhee objavila fotografijo, ki je do sedaj ni videl še nihče.

”Z Meghan sva v mladosti skupaj nastopili v muzikalu. Ona je postala vojvodinja Suseška, jaz pa zvezda West Enda. Kar se mene tiče, živiva enako življenje”, je zapisala Katharine.

View this post on Instagram

#MaryQueenOfScots @vanityfair

A post shared by Katharine McPhee (@katharinemcphee) on

Mnogi oboževalci so nemudoma ugotovili, da se je Meghan od mladosti zelo spremenila. Predvsem telesno, saj je imela nekoč 10 kilogramov več, kot danes. To se lepo vidi po okroglih ličkih.

Katharine do sedaj ni delila še nobene podrobnosti iz njunega skupnega obdobja. Znano je le, da sta obe odrasli v Los Angelesu in da je Meghan tri leta starejša. Obe sicer živita v Londonu, Katharine kot igralka, Meghan pa kot, saj veste, vojvodinja.

Foto: Pinterest, Instagram