Marc Jacobs kolekcija v motivih MTV-ja

To bodo novembra nosili največji svetovni trendsetterji.

Marc Jacobs je eno svojih zadnjih kolekcij #IWANTMYMJTV opremil z motivi MTV-ja, ki jo je na spletni strani www.marcjacobs.com predstavil po končanem odmevnem dogodku 2016 VMA, ob najbolj idealnem času. Oblačila in dodatki bodo na voljo novembra letos.

Kolekcijo sestavlja trinajst ekskluzivnih dizajnerskih izdelkov Marc Jacobs, katerih cene se gibljejo od 150 dolarjev in vse do vrtoglavih 1,400 dolarjev. Najvišjo ceno dosegata volnena, oversized puloverja z dolgimi rokavi in s klasičnim okroglim ovratnikom. Ponujena sta v barvah, ki sta med drugim zaznamovali 80.ta leta, ko je bila ustanovljena TV mreža MTV. Siloviti barvi magenta in modra bodeta v oči, kakor tudi celotna končna modna podoba z midi krilom pravtako v žarečih barvah, ki v skupni kombinaciji ustvarijo eklektičen slog.

Zadnja leta smo priča naraščanju priljubljenosti eklektičnega stila tudi v modnih vodah, zato smo lahko prepričani, da se bodo prav ti puloverji in ostali Marc Jacobs oblačlini kosi z MTV potiskom, dokaj hitro znašli v omarah največjih svetovnih trendsetterjev.

MTV X MARC JACOBS COLLECTION

foto: marcjacobs.com