Ljubljanski modni spektakel na mednarodnem nivoju

Mercedes-Benz dokazuje, da gresta moda in avtomobili z roko v roki...

Ljubljana se je z otvoritvijo četrte edicije Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana močno približala zgledom drugih evropskih prestolnic. Vrhunsko modno doživetje, polne tribune, mednarodna zasedba, visoki gostje in modne revije sprejete s ovacijami občinstva so pojmi, s katerimi se povezuje mednarodni premium teden mode MBFWLJ. Prvi dan so Peter Movrin, IVANMAN in Natasa Persuh s svojimi kreacijami razvneli občinstvo in potrdili svoj modni primat. S tem pa tudi zastavili smer aprilske edicije licenčnega tedna mode prestižne avtomobilske znamke.

Včeraj so se predstavili Young @ Squat, Julija Kaja Hrovat, prejemnica lanskoletne nagrade Mercedes-Benz Fashion Award, Milica Vukadinović, SUSNYARA, Draž, SOFIA NOGARD, Attelier Terra Urbana, AKULTURA. Dogajanje lahko spremljajte pod hastagom #MBFWLJ tudi na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in Snapchat.

Neprecenljivo modno doživetje Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana pa je zagotovo tudi dogodek, ki se je v spomin utrnil nagrajenki Mastercard nagradne igre, ki je potekala v blagovnici Maxi ter izbranih prodajalnah Modiana. Zmagovalka je namreč otvoritveni večer doživela v izjemni družbi umetnikov ličenja MUD, stilistov Mare dresura frizure, neprecenljiv občutek pa je pričaral stajling blagovne znamke CLICHÉ ter usnjena torba ikone slovenskega modnega oblikovanja Marjete Grošelj. Gospa Martina Filej si je iz prve vrste ogladala vse tri modne revije, se srečala z modnimi kreatorji in izkusila udobje ter prestiž avtomobilov Mercedes-Benz.