Letos je modna lesketajoča kovina!

Priljubljen italijanski modni nakit Ops!Objects je v letošnjem letu zasijal v povsem novi luči.

Priljubljen italijanski modni nakit Ops!Objects je v letošnjem letu zasijal v povsem novi luči. Značilne barve in inovativne dizajne je zamenjal za lesketajočo se kovino.

Nerjaveče jeklo je za italijanskega proizvajalca čisto nov material, ki ga je uporabil pri oblikovanju nove kolekcije, po svojem neprestanem raziskovanju in nadgrajevanju oblik, materialov in dizajnov. Nastali so izdelki, ki se močno razlikujejo od pisanih silikonskih zapestnic, s katerimi je Ops!Objects zaslovel po vsem svetu. Evolucijo v prenovljeni kolekciji najbolje pooseblja nova Lux linija, ki nazorno izpostavi prvinski element v oblikovanju: svetlobo.  V duhu nove filozofije se predstavijo vse najnovejše kreacije, ki odkrivajo čisto nove dimenzije, kot so glamuroznost materialov in odsev svetlikajočih se bleščic. Kovina je predstavljena v srebrni, dvojni zlati in črni izvedbi, bleščice in svetlikajoči kamni pa v večih različnih odtenkih. V novi kolekciji zagotovo prevladuje mešanica romantične in retro nostalgije, namenjena je strastnim in samostojnim ženskam, ki obožujejo potovanja in hitre pobege iz vsakodnevne realnosti. Je hkrati sodobna in sanjava, kar izdelki novih kolekcij s svetlikajočimi in glamuroznimi elementi le še dodatno poudarijo.

Letošnja kolekcija se vsekakor lahko pohvali z najbolj zapeljivo, razburljivo, elegantno in razkošno kolekcijo ur OPS! LUX, kjer prevladujeta zlata in srebrna barva  v mnogih glamuroznih različicah.

Najnovejša kolekcija Ops!Objects je na voljo v spletni prodajlni: www.opsobjects.si ali na prodajnih mestih: Galerija Emporium, Ljubljana/ Emporium BTC, Ljubljana/ Maxi, Ljubljana /Nama, Ljubljana / Elizabet, Koper/ Urarstvo Novak, Novo mesto.