Lanski modni vzorci bodo dominirali tudi letos

Med letošnjimi najbolj modnimi vzorci je tudi tvoj najljubši!

Letos se nam obeta poplava modnih vzorcev, ki so iz prejšnjih sezon zakorakali tudi v aktualno. 5 je takšnih, ki imajo najvišji položaj med trendi vzorci!

V 2017 so bili modni trendi v znamenju geometrijskih retro vzorcev, družbo pa so jim delali še vedno nekateri zimzeleni, ki bodo letos očitno ponovno v prevladi. Med njimi se zagotovo nahaja tudi tvoj najljubši vzorec!

V velikem slogu se vračajo pike vseh dimenzij in barv, ki so se poleg cvetličnega potiska izkazale za najbolj romantično modno izbiro, ko želimo v kombinacijo vnesti nekaj dodatne nežnosti in subtilnosti. Trendseterke bodo tudi tokrat s ponosom razkazovale svoje plaščke s tigrastimi progami, ki nosijo v sebi veliko retro pridiha, z dotičnim vzorcem pa boste dajale vtis modne dive iz 70-ih. Črt in karo vzorca se ne bomo naveličali še vsaj nekaj mesecev, zato bo blejzer, ki si ga kupila na zadnjih razprodajah idealno trendovsko vrhnje oblačilo za šik spomladanski outfit. In da ne pozabimo večne slave cvetlic, ki v vseh svojih variacijah in odtenkih vedno najdejo msto na lestvici najbolj priljubljenih motivov.

1. Znameniti karo

2. Romantične pike

3. Moderne črte

4. Cvet na cvet

5. Diva s tigrastim vzorcem