Lady Gaga ponovno dokazala, da je resnična modna diva!

Tokrat je navdušila v retro stilu.

Ena najekstravagantnejših pop pevk našega časa je pred dnevi postregla s pravo retro modno poslastico!


Lady Gaga
je pred dnevi, kot je zanjo značilno, sredi New Yorka ponovno vzbujala pozornost s svojo modno podobo, ki pa tokrat ni bila na meji surrealnega.

32-letna zvezdnica, ki velja ne le za odlično glasbeno izvajalko, temveč tudi za eno najbolj navdihujočih modnih ikon, ki si drznejo stopiti čez rob in šokirati, se je predvčerajšnjim sprehodila po newyorških ulicah v retro kombinaciji. Pevka se je odpravljala po nakupih, zato njen modni videz ni posegal na področje fantastičnih filmskih scen, saj se je iz praktičnih razlogov odločila poseči po bolj funkcionalnih in nosljivih oblačilnih kosih, ki so tokrat sestavljali navdihujočo retro kombinacijo po vzoru 50-ih let z dodanimi modernimi kosi.

Lady Gaga, ki smo je vajeni v glamuroznih in ekscentričnih kostumih, je na presenečenje mimoidočih navdušila v pin up stilu, za omenjeno kombinacijo, o kateri so se v zadnjih dneh razpisale tudi vse znane spletne strani, pa je izbrala okrogla sončna očala, oprijeto modro obleko, ki ji je segala do gležnjev, brezčasen blejzer s karo vzorcem in črne salonarje.