Kultne Havaianke in brazilska barvitost

Najudobnejše japonke, brez katerih tudi letošnje poletje ne bo šlo!

Vsem dobro poznane in priljubljene japonke, ki slovijo po svoji barvitosti in udobju, že več kot pol stoletja navdušujejo svet s svojim eksotičnim brazilskim pridihom.

Havaianas se ponaša z dolgo tradicijo in svetovno prepoznavnostjo, ki si jo je blagovna znamka izgradila na podlagi vrhunske kvalitete, ki jo zagotavljajo vrhunski materiali, posebna obdelave in prepoznaven stil.

Vsak par Havaiank pa ima zanimivo posebnost. Podplate krasi zanimiv print zrna riža, kot posvetitev izvorni ideji japonk Havaianas, ki je navdih našla v japonski Zori – tradicionalnem japonskem sandal, ki je inspiriral prvi par Havaianak. Podplate sandalov sestavljajo številne barvne kombinacije, ki v svet prinašajo vse radosti blagovne znamke Havaianas. Priljubljene japonke že dolgo niso zgolj plažna obutev, postale so namreč lifestyle simbol pozitivnega, inovativnega in zabavnega načina življenja.

K popolnemu opisu kultnih japonk se prilegata tudi udobje in lahkotnost. Zahvaljujoč kvalitetni izdelavi iz vrhunskih materialov, bodo vaše najljubše Havaianke stabilne pri hoji in ne bodo dajale občutka drsenja. Se vam je že zgodilo, da so se vaši sandali, medtem ko ste vi brezskrbno poležavali na plaži,  pregreli na žgočem soncu in jih še nekaj časa niste mogli obuti? S Havaiankami se vam kaj takšnega ne more zgoditi! Vrhunski materiali se na soncu ne pregrevajo, sandali pa obdržijo prvotno obliko. V Havaiankah bodo vaša stopala čutila ugodje, svobodo in brezskrbnost, saj odporna guma preprečuje neprijetne vonjave. Bi morali še kaj dodati ? Razen tega, da japonke Havaianas enostavno morate imeti!

V letu 2018 nam Havaianas prinaša številne nove linije in sodelovanja, ki bodo vnesla brazilsko sproščenost v vsak segment vašega življenja. Letos Havaianas obeležuje 20. obletnico lansiranja linije Brasil – kultnega modela Havaianas, katerega zaščitni znak je brazilska zastava, kot navijaški simbol namenjen brazilski reprezentanci na svetovnem nogometnem prevenstvu leta 1998.

Poleg priljubljenih japonk, ki jih odlikuje vrhunska guma, Havaianas k svoji kolekciji dodaja še sandale in modne espadrile.