Kreacije, v katere so se zaljubile modne ikone

Najnovejše Fendi kreacije o katerih se v modnem svetu na glas razpravlja od konca Tedna visoke mode v Parizu.

Karl Lagerfeld je z novo predstavljeno kolekcijo modne hiše Fendi ponovno presegel samega sebe. V svojem prepoznavnem in vsekakor pričakovanem velikem slogu je zaključil Teden visoke mode v Parizu, a s predstavitvijo sijajnih kreacij je tudi letos navdušil najbolj slavna imena med modno smetano.

Najnovejše Fendi kreacije o katerih se v modnem svetu na glas razpravlja od konca Tedna visoke mode v Parizu so upravičeno prepričale prenekatero modno ikono in trendseterko. O kakšnih kreacijah je pravzprav govora?

Na prvi pogled se zdi, kakor da se za trenutek izgubite v vilinskem vrtu, posutem s pisanimi cvetovi, občutek pravljičnosti pa je praktično nezanemarljiv. Karl Lagerfeld je v kreacije vključil mnogo krzna in krznenih dodatkov, iz svile je oblikoval povsem realistične cvetove in cvetne liste, poseben efekt je bil dosežen z okroglimi bleščečimi perlami in pisanimi ribjimi luskami, ki so na pisti ustvarjale igro mnogih barvnih senc. In kakor je v stilu modne hiše Fendi, ni manjkalo niti brezčasne romantične čipke, ki pa je bila vse prej kot neopazna. Nekako lahko predvidimo, v čem se bodo ponosno bohotile modne dame na naslednjem najodmevnejšem in pomembnem modnem dogodku.

Vir:  Voguerunway