Kreacije Ane Jelinič na voljo tudi v Ljubljani

Mlada novomeščanska s svojim dizajnom navdušuje dame, ki ljubijo eleganco in udobje...

Modna oblikovalka Ana Jelinič ustvarja pod blagovno znamko ANA od leta 2008. Je redna udeleženka ljubljanskega tedna moda in uživa veliko priljubljenost med ljubiteljicami elegantnih dizajnerskih oblačil. Ustvarja in deluje v svojem Studiu ANA v Novem mestu. Oblikovalka je v svojem rojstnem kraju odprla studio pred dvema letoma in s tem se ji je uresničila želja, da svojo modo ustvarja v rojstnem kraju in tam predstavlja tudi stvaritve drugih oblikovalcev. V studiu so namreč na voljo tudi izdelki drugih slovenskih oblikovalcev.

Vendar pa je Ana ostala inteznivno prisotna tudi v celotnem slovenskem prostoru. Svoje kolekcije redno predstavlja na ljubljanskem tednu mode in za te še vedno prejema pozitivne odzive tako slovenske strokovne kot novinarkse javnosti. Za svoje delo je prejela številne nagrade doma in v tujini.

Njene kolekcije so vedno zaokrožena celota. So čutne, nosljive in drzne, a vedno obogatene z unikatnimi dizajnerskimi elementi. V priponki posredujemo oblačila iz zadnje kolekcije za jesen-zimo 2016 / 2017.

V mesecu decembru bo Ana gostovala v trgovini ZOOFA na Bregu 12 v centru Ljubljane, kjer je na voljo izbor oblačil iz njenih zadnjih kolekcij, med katerimi najdemo oblačila za različne okuse in priložnost.

Foto; Dušan Smolnikar