Koralna barva las je nova obsesija frizerjev – ste za?

Ne dvomimo, da ste za barvo leta, ki jo je za letos izbral Pantone, že slišali. Videvali jo bomo povsod, tudi na laseh!

Na začetku letošnjega leta je Pantone razglasil barvo leta, ki jo je imenoval ”animirani in pozitivni odtenek oranžne, s prevladujočim zlatim podtonom” oziroma preprosto rečeno, to je postala živahna koralna barva. Nova barva Pantone je nežna, navdaja nas s toplino, pozitivizmom in nas spominja na poletje. Zato ni nič čudnega, da je že dan po razglasitvi barve leta postalo jasno, da jo bomo videvali povsod.

Preplavila je obleke, krila, kombinezone, torbice, denarnice, pasove, ličila, pričakovali smo jo tudi na notranjem dekorju za dom…

…malo manj pa na naših laseh. Na presenečenje vseh, je koralna barva trenutni novi modni hit v frizerskih salonih po vsem svetu.

Barva, ki vse bolj postaja simbol življenja in energije, je s prestola vrgla odtenke modre in zelene, ki so vladali preteklo leto. Sodeč po poplavi objav koralnih pričesk na Instagramu, so frizerji neverjetno hitro sprejeli novi trend. Tudi nas ta nova prekrasna barva mika, da bi si jo s prihodom toplejših dni omislile. Samo pomislite kako dobro mora izgledati v kombinaciji od sonca potemnele kože in s svetlim topom!

Torej, če ste dovolj pogumne in se boste odločile preizkusiti ta novi trend, vam ni potrebno pobarvati celotnih las v živo koralno. Odločite se za balayage (foto zgoraj), ki bo na svetlo rjavih laseh videti božansko!

Foto: Instagram, Pinterest