Konec enega najuspešnejših blogov na svetu

Garance Doré se s svojim starim blogom poslavlja, nekdanje mesto pa je zasedla sveža noviteta.

Pisateljica, ilustratorka in še bolj znana fotografinja Garance Doré je svoj slaven blog predstavila v popolnoma novi preobleki – nič več blog, čas je za kvaliteten lifestyle portal Atelier Doré.

Garance Doré se lahko postavi ob bok Leandri Medine, kajti obe vesta, kako se iz preprostega osebnega bloganja, ki čez čas ni več zgolj preprosto, presedla v resne poslovne podvige. Garance je pričela z ustvarjanjem spletnega bloga leta 2006, ki smo ga do pred kratkim spremljali pod imenom Garance Doré. Na začetku samostojnega blogerskega ustvarjanja ni niti za hip slutila, da bo čez 10 let ravno njen blog eden najuspešnejših na svetu, za seboj pa bo imela zvest tim dvanajstih kreativnih ljudi, ki so prav tako zaslužni za zavidljiv uspeh dotičnega podjetja. Garance, trenutno nastanjena v Los Angelesu, ima sedež podjetja v New Yorku, kar bo najverjetneje vplivalo na njene nadaljnje pomembne odločitve.

Atelier Doré, še čisto sveža noviteta med lifestyle portali, prinaša rubrike o modi, lepoti, potovanjih ter posebej izpostavljeno rubriko z intervjuji, kjer bomo lahko prebirali pogovore z najbolj navdihujočimi ženskami iz raznovrstnih strok in področij. Prikrajšani pa ne bodo niti ljubitelji ročnih ilustracij, saj portal omogoča tudi spletno trgovino z ilustracijami, ilustriranimi koledarji, rokovniki, beležkami in drugimi praktičnimi predmeti. Pod vse izdelke se je, kakopak, podpisala sama Garance Doré.