Kolekcija s podpisom modnih blogerk, ki nas je navdušila

Tri punce, tri zgodbe in tri majice...

Blagovna znamka Marx Clothes for the people je izdala posebno »limited edition« praznično kolekcijo s podpisom priznanih modnih blogerk. Posebno kolekcijo so zaznamovale majice, ki so nastale z ambasadorkami blagovne znamke, in je nadaljevanje Marxove zgodbe #nofilter. Modne blogerke Ella Dvornik, Maja Mladenović in Tesa Jurjaševič so prevzele s svojo osebnostjo in zgodbami, ki so ujete v posebni izdaji kolekcije »I love Marx Xmas«.

Ella se opisuje kot hedonistka, upornica klišejskim modnim smernicam in dekle, ki ceni življenje vsak dan posebej. Zaradi njene živahne osebnosti in življenjskega sloga zunaj okvirjev ji je pripadel naziv »The Crazy Girl« in nastala je majica I AM CRAZY.

Maja obožuje živali, verjame v čudeže, njen najljubši modni dodatek pa je nasmeh. Zaradi njenega optimističnega pogleda na svet in iskrene prijaznosti je poimenovana z vzdevkom »The Delicious Girl«, kar je ustvarilo majico I AM DELICIOUS.

Tesa je modna urednica, zaljubljena v lepe stvari, kot sta francoski jezik in sladoled. Zaradi svojega klasičnega in vedno popolnega modnega sloga je zaslužna za naziv, navdihnjen po njenem blogu »The Magnifique Girl« in majico I AM MAGNIFIQUE.

Tri različne majice predstavljajo tri osebnosti, ki so tako različne, da se z eno izmed njih lahko identificira vsak posameznik, zato so popolno in osebno darilo. S tem dejstvom je Marx namenil praznično kolekcijo iskanju popolnega darila in obdarovanju. V ta namen ob nakupu majice vsakemu kupcu podarimo tudi lično praznično embalažo, ustvarjeno posebej za decembrsko obdarovanje.

NAGRADNA IGRA: Trem Etiketinim bralkam podarimo majice blogerske kolekcije znamke Marx. V komentarju objave tega članka, na Facebook strani Etiketa Magazin, nam zaupaj, katera izmed modnih blogerk te je s svojo majico najbolj prepričala. Nagradna igra traja do ponedeljka, 19.12. 2016 do polnoči. Med vsemi komentarji bomo izžrebali 3 srečne nagrajenke, med katerimi vsaka prejme eno majico iz omenjene kolekcije.

Posebno praznično kolekcijo najdete v trgovinah Marx ter poslovalnicah Sportine po Sloveniji.