Klasični modni kosi, ki bi jih morala imeti vsaka ženska

Varna izbira, ko ne veste kaj obleči.

Če bose v svoji omari imele popolno T-majico, teliran suknjič in malo črno oblekico, vas za katerokoli priložnost ne bo treba nikoli več skrbeti, da nimate kaj obleči. Zato je tako pomembno, da si garderobo gradite okoli osnovnih modnih kosov, ki jih je zelo enostavno kombinirati. Izbrane spodnje stile lahko nosite z najrazličnejšimi modnimi kosi. Primerni so tako za v službo, kot za kosilo in opravke, ki se pojavijo vmes. Če ne veste s katerimi osnovnimi kosi začeti, vam bodo oblačila, ki smo jih izbrali, v veliko pomoč.

Bela T-majica

Je še kaj bolj vsestranskega, kot popolna bela T-majica? Oblecite jo h kavbojkam ali elegantnemu krilu. Omara brez nje ni popolna.

Balerinke

Razlog, da obožujemo dober par balerink? So chic in udobne.

Eleganten suknjič

Popoln kos za dopolnitev pisarniškega videza.

Supergi za nataknit

Udobne za hojo in dovolj chic, da bo vaš outfit ekstra kul.

Črtasta majica

Klasična Breton črtasta majica bo videti odlično v kombinaciji s kavbojkami in svinčnik krilom.

Črne hlače

Ni pomembno ali jih boste oblekli za v službo ali na kosilo, udobne črne hlače v katerih se dobro počutite, so odličen modni kos, ki ga boste nosile od ponedeljka do nedelje.

Elegantni salonarji

Udarni, elegantni salonarji, ki vam dvignejo vašo samozavest so zelo pomemben del vaše garderobe. Lahko jih kombinirate s kavbojkami, elegantnimi hlačami ali krilom. Moramo tukaj dodati še kaj?

Temno modre sprane kavbojke

Ravno kupujete nove kavbojke? Kupite temno modre in sprane. Zakaj? Ne le, da jih lahko oblečete za praktično kamorkoli, takšne kavbojke zelo težko zbledijo.

Bela bluza z gumbi

Omislite si belo bluzo z gumbi. Zanjo obstajajo številne možnosti kombinacij. S preprostim svinčnik krilom ali hlačami boste dosegle klasični look. Oblecite jo pod pulover ali obleko in boste z njo celotnemu outfitu dodale popolnoma drugo dimenzijo.

Mala črna obleka

Nobeno drugo oblačilo ni bolj popolno za stiliziranje z modnimi dodatki, kot je mala črna obleka. Je varna, seksi in super elegantna izbira.

Foto: Pinterest