Klasična torbica, ki jo boste oboževale do konca življenja

Torba, ki se bo kaj kmalu postavila ob bok najpopularnejšim modnim dodatkom sezone, obuja čas šestdesetih.

Francoska modna hiša Céline se resno bori za svoje stranke; v zadnjih dneh so tako ustvarili tudi uraden Instagram profil in tržišče obogatili z novo kolekcijo ženskih torb.

Sedanja kreativna direktorica znane modne hiše Céline, Phoebe Philo, ima sloves kreativne in zelo uspešne oblikovalke, ki se je do sedaj izkazala za več kot odlično kreatorko kultnih torb in torbic. Glede na dosedanje poslovne uspehe pričakuje, da bo tudi najnovejši model torb brezhiben in zaželen med številnimi ženskami.

Torba, ki se bo kaj kmalu postavila ob bok najpopularnejšim modnim izdelkom letošnjih sezon obuja čas šestdesetih in zato ni nenavadno, če si s takšno torbico predstavljamo takratno modno ikono Jackie (Jacqueline Kennedy). Absolutno je govora o klasičnem modnem dodatku, ki ga bodo v garderobi imele elegantne predstavnice tako mlajše kot starejše generacije.

Model torbe, ki bi ga že sprva lahko pripisali znamki Céline, je poimenovan ”Clasp”, pomladi in poletja 2017 pa si brez te torbe ne bomo mogli predstavljati. Klasična oblika ženskega najljubšega dodatka se ponaša s preprostostjo, ki jo ustvarja pravilno formirana oblika romba s popolno zaobljenim tanjšim ročajem in zlato zaponko locirano na vrhu, na sredini roba pokrova. Na voljo bo osem različnih modelov, med katerimi ne bo manjkalo niti brezčasnega črnega in na drugi strani drznega tigrastega modela. Začetna cena znaša 2,900 eur, cena torbe iz krokodiljega usnja pa bo znana le na povpraševanje.