Kje kupiti in kako kombinirati slavne ”sock boots”

Največji obutveni trend in kako ga vključiti v svoj styling.

”Sock boots” – so tako popularni, a še ne dovolj dolgo na modni sceni, da bi dobili svoje smiselno poimenovanje tudi v slovenščini. Kljub temu ne dvomimo, da veste, o kakšnih čevljih je govora, mar ne?

”Sock boots” so tudi uradno postali ena izmed ključnih obutev garderobe vsake, ampak res vsake modne navdušenke, ki ne zamudi niti enega aktualnega trenda. Slednji gležnjarji/škornji so ne samo aktualni, temveč tudi najbolj vroč modni kos sezone (tako je, tudi te).

Pa vendar, kljub svoji globalni priljubljenosti in nalezljivi zaželjenosti, se marsikatera ženska ustavi pred nakupom svojega prvega para, saj v nekem trenutku podvomi, da jih je zares tako preprosto kombinirati in terjajo več stilske pozornosti in prakse, kot se zdi na prvi pogled. Se tudi sama prepoznaš v tem zapisu?

Za takšne in podobne zagate, ki postavijo pod vprašaj modne kombinacije z najbolj trendovsko obutvijo ta hip (poleg superg Balenciaga Triple S), je spletni portal Who What Wear izpostavil 10 najboljših stilskih predlogov.

Zara v svoji aktaulni ponudbi skriva kar nekaj atraktivnih modelov. Preveri spodaj!