Kendall Jenner v obleki svojih sanj

Kendall Jenner je med praznovanjem velike noči s svojo družino blestela v elegantni beli obleki.

28-letna manekenka je na svojem Instagramu delila čudovit praznični stajling in obleko znamke Rodarte oklicala za “obleko svojih sanj”.

Še vedno v duhu stila “tihega razkošja” je Kendall Jenner ponovno izstopala s svojim značilnim slogom. Tokrat nas je očarala brezhibna dolga obleka, ki bo ponovno eden izmed ključnih trendov za pomlad-poletje 2024. Kendall, oblečena v dolgo svileno krep obleko s poševnim krojem in napihnjenimi rameni, še dodatno potrjuje svoj status modne ikone.

Vir: Instagram

Ta obleka, pod katero je podpisan oblikovalski dvojec za blagovno znamko Rodarte, je hkrati minimalistična in romantična, z nekaj pentljami, ki subtilno poudarijo ramena.

Jenner je v kombinaciji z romantično obleko nosila spuščene temne lase, ki poskrbijo za sproščen in mladosten izgled. Videz je dopolnila tudi s črnimi čevlji s koničastim sprednjim delom, ki pa se popolnoma ujemajo s črnimi pentljami na obleki.

Kendall nas je že lansko leto navdušila z njenim prazničnim stajlingom, ki pa je bil pravo nasprotje letošnji minimalistični eleganci. 

Vir: Instagram

Vir fotografij: Instagram